dinsdag 8 maart 2011

Zóóó niet kundig op blog gebied!

Ja inderdaad, ik ben weken bezig geweest om mijn blog proberen te organiseren..... alles weg! 

En nu vandaag heb ik het gewoon opgegeven, en ben vrolijk opnieuw begonnen, natuurlijk wel al mijn volgers kwijt. Maar ik hoop dat deze zich weer opnieuw aanmelden.

Mijn laatste blogje was na onze ondertrouw, de trouwdatum is gepland op 16 april, en helaas niet thuis, maar in het Maritiem Museum in curaçao.  http://www.curacaomaritime.com/
Een schitterende plek waar we zeker mooie herinneringen aan zullen bewaren. 

Thuis is het nog steeds een natte troep, het zou een enorme chaos worden met het parkeren van de gasten, we verwachten er ongeveer honderd. Het huis ziet er door al het vocht niet op zijn voordeligst uit......en ga zo maar door.

Maar we hebben er zin in. Aankomende zaterdag ga ik met beide dochters op stap voor de kleding, schoenen en de hele handel eromheen. In januari heb ik mijn oogleden laten liften, dit was overigens op advies van een arts (ivm hoofdpijn), maar neemt niet weg dat ik er fitter uitzie :)

En héél erg leuk was het bezoek van Desiree (Vosger Paris) aan Curaçao. Het was super leuk om haar te leren kennen, en we hebben een heerlijke avond gehad met lekker eten (dankzij René) en lekkere wijn.

Ja, en dan nu ook op naar de restauratie van ons huis, het kost veel moeite om een bouwbedrijf te vinden wat het zou willen doen. Dus heeft het tot nu weer allemaal een beetje stil gelegen, maar we hopen hier toch binnen niet al te lange tijd mee te kunnen beginnen. 
We zijn nu in afwachting van de offertes.
Groet Petra      

4 opmerkingen:

 1. Hoi Petra ik zie je wel in mijn volglijst staan hoor. Leuk dat Dees bij je was. Lijkt me een tof mens. Gaat nu dus echt opschieten je trouwpartij. Helemaal leuk. Blij dat je weer iets laat horen.
  Liefs Vvan hier

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook bij mij sta je in de lijst !! raar he??.....geniet van de voorbereidingen nog !!....liefs Ria...xxx..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je er weer bent, ik miste je al 'n poosje.

  Toch kreeg ik jou post nou gewoon in mijn leeslijst binnen, raar...

  Veel plezier met al de voorbereidingen die vooraf gaan aan een huwelijkdag!

  Lieve groeten,
  Ger

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallooooooo verre dame :)
  JA ik heb je mailtje gelezen en zal je snel antwoorden. Hier ging alles even anders dan gepland en gewild, maar ook dat is weer overleefd dus mij hoor je niet klagen.
  Lastig en moeilijk best wel he dat bloggen? Ik zie soms de mooiste creaties en ben dan stik jaloers, maar goed, ik héb dat dus gewoon niet, ik snap er weinig tot niets van. Er zijn ergere dingen nietwaar :)
  Heerlijk dat de datum bekend is, blij dat je weer wat laat lezen af en toe en als ik het kon kruipen zou ik er zeker bij zijn de 16e.
  Maar in gedachten he ... dat weet je, in hart en ziel ....
  je hoort weer van me
  liefs
  Cathy

  BeantwoordenVerwijderen