donderdag 6 september 2012

De laatste loodjes...

... die wegen echt het zwaarst.

In mijn optimisme, had ik bedacht dat het wel erg leuk zou zijn om mijn verjaardag in de gerestaureerde stal te vieren. Ik wordt tenslotte 50, en de eerste fase zit er dan op, tijd voor een feestje.

Dat is dus aankomende zaterdag....., en de stal is nog niet klaar. Wel heb ik ongeveerd 50 mensen uitgenodigd, moet ik morgen nog 350 hapjes maken, is de bediening gereserveerd..... en voel ik bij tijd en wijle de paniek door mijn keel gieren.

De loodgieter vind dat bij de ruime betaling die hij heeft ontvangen, niet het plaatsen van de kranen en de toilet is inbegrepen. Dus in plaats dat René vanmiddag onze eigen klanten tevreden houdt, gaat hij voor loodgieter spelen. Ik zelf stond vanmorgen om 6 uur het betonnen badmeubel te schuren, zodat je je vel niet openhaalt mocht je er per ongeluk langs schuren....

Alle muren moeten nog worden geschilderd, en de stroom is nog niet aangesloten.....

Maar, het wordt MOOI! En het wordt een geweldig FEEST!

Morgen foto's, vandaag nog héééél véééél doen :)

Liefs Petra

3 opmerkingen:

 1. Ach, de drank is er dus het zal toch wel een gezellig feestje worden. Kaarsjes zijn tenslotte ook gezellig en bomen genoeg. ;) Liefs Lautje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je dushi, we gaan er een super feest van maken :)

   Verwijderen
 2. hoi Petra, wij zijn je email adres kwijt... doe je nog steeds iets met woninginrichting? heb je nog "showroom aan huis" op siberie?
  groetjes, Ellen de Jongh

  BeantwoordenVerwijderen