donderdag 21 juli 2011

De tanki

Voor wie het nog niet weten, Curaçao is dus zeker niet alleen maar zee en strand. Ook is het geen kale droge klip wat weleens wordt gedacht.
Bij ons op terrein bevind zich een tanki, ofwel een meertje, bij dit meertje is ook een oude indigo put en een kalksteenoven.
Het is een heerlijk plek om te zitten en er leven heel veel leguanen, wanneer je langs het water loopt laten ze zich van grote hoogte in het water vallen, ze zwemmen als de beste.
Freija, de hond, mag er graag achteraan duiken. Spook niet, die wordt al akelig als Freija zich uitschudt, en als hij alleen maar het vermoeden heeft dat hij in bad moet, zie je hem de hele dag niet meer terug.

Groet Petra

5 opmerkingen:

 1. heerlijk zo meertje in de buurt .... ziet er lekker rustig uit...begrijp dat je daar lekker kan genieten .... al lijkt me zo beest wat uit de boom valt niet zo hahahah wens je een fijn weekend ...lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wwhahahahhaha Spook......lekker ding;)!!! Mooie plaatjes Petra....zo stel je je C inderdaad niet voor als "onwetende"!

  Liefs,
  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Petra, leuk dat je bij mij langskwam op mijn blog, en bedankt voor je reactie. Ik kom ook even bij jou buurten en ga zo even verder met lezen maar ga me ook even aanmelden als volger.

  Tot gauw!

  Lieve groet
  Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank je wel voor je gezellige reactie op mijn blog en natuurlijk kom ik een tegen bezoekje brengen.
  Geweldig joh...wat een prachtige omgeving en wat een genot om daat te mogen wonen. Ik heb met plezier je foto's bekeken en kom je snel weer een bezoekje brengen nadat ik me eerst bij jou als volgster heb aangemeld.
  Wens je een heerlijke dag, Trudie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lieve Petra
  dank voor je berichtje gisteravond.
  Ik heb een goede nacht gemaakt en ga er weer tegen aan.
  Liefs
  Cathy

  BeantwoordenVerwijderen