woensdag 9 mei 2012

Eindelijk dan weer eens een berichtje van mij.


Jullie denken misschien wel dat ik stil zit, maar dat is dus echt niet waar.

Eerst zijn René en ik in maart op cruise geweest, naar Mexico en Honduras. Genoten hebben we, veel gezien, en het was een fantastisch schip. Met zelfs een golfbaan op het bovenste dek, het was mijn eerste cruise, nooit geweten hoe enorm ze zijn.

Bij de ezelstal is het terrein schoongemaakt. We verwachten over een maand met het restaureren hiervan te beginnen. Theo onze opzichter is druk bezig alles aan elkaar te breien. Ik heb inmiddels het sanitair gekocht en de kranen uitgezocht. Hier later wat foto’s van. Als een van jullie nog tips heeft over kranen, ik sta ervoor open. Wat een keus, en wat moeilijk.

Voor nu, ik wil jullie graag een bijzondere lamp laten zien. Deze lamp is geheel gemaakt uit doorns van de Wabi boom door Herman van Bergen. En wij zijn blij zo’n lamp in huis te hebben.
Groet Petra

8 opmerkingen:

 1. Dat is inderdaad een bijzondere lamp en zo te zien geeft ie ook nog heel mooi, sfeervol licht!

  Leuk weer een berichtje van jou te lezen/bekijken op je blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk om dit blog tegen te komen!!

  Ik heb zelf ook op Siberie gewoond van 1966 (geboortejaar) tot 1975. Heerlijke tijd, veel gespeeld in en rond het huis en heb er veel warme herinneringen aan...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk! Woon je nu nog op Curaçao? en heb je misschien nog foto's van het huis?

  Groet Petra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb net dit berichtje hieronder beantwoord.....volgens mij kan je mijn mailadres zien, als je zin hebt kan je mij mailen op dat adres en kan ik je foto's van vroeger mailen....

   Verwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Petra, sorry voor de late reactie, zie nu pas dat je hebt gereageerd. Ik woon al lang niet meer op Curacao, maar kom toevallig dit jaar augustus wel na ongeveer 20 jaar weer naar het eiland. Zou ook heel graag even komen kijken als dat kan. ik heb zeker foto's nog van vroeger, wel analoog, maar ik kan er wat voor je opzoeken....zit je op Facebook?

  groeten,
  ANouk

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Natuurlijk ben je welkom om te komen kijken. Ben natuurlijk ook heel erg beniewd naar de foto's. Er zijn maar bar weinig foto's van het Landhuis. Het is geloof ik altijd goed afgeschermd geweest.

   Ik zit ook op face-book.

   Petra Bronk Curacao

   Verwijderen
  2. Hallo Petra,

   Het blijft geweldig om te lezen wat jullie ana het doen zijn, ik ben stikjaloers!

   Ik kan je helaas niet vinden op Facebook. Wellicht kan je mij vinden: Anouk Tijssen. Er zijn meer AT's, maar ik kijk omhoog in een fotootje en heb rood haar. Ik heb een video uit 1967 van ons op Siberie (heel bijzonder) op mijn pagina staan uit de tijd dat wij op Siberie woonde. Je ziet de achtertuin nog zonder terras. Dat witte terras is door mijn ouders aangelegd, ;-) Als je me toevoegt als vriend, kan ik meer foto's plaatsen. In onze tijd waren er ook geen dakkapellen. Wij komen zaterdag de 25ste aug. aan, we zijn er maar een week. Ik rij in die week wel een keer langs, want ik heb geen idee hoe we anders in contact kunnen komen,

   veel groeten,
   Anouk

   Verwijderen