donderdag 28 juni 2012

YES, dinsdag begint de aannemer!

Ik moet mijzelf af en toe nog in mijn arm knijpen, kan het bijna niet geloven, maar dinsdag start de aannemer, Norman, met de restauratie van de ezelstal!

Eindelijk......

Ik heb direct de shutters onder de troep vandaan gehaald, zodat de kozijnen hiervoor gemaakt kunnen worden. Ik had ze al 3 jaar klaarliggen, oorspronkelijk voor de buitenkeuken, maar die is uiteindelijk anders geworden.Een voordeel van zo lang moeten wachten is wel dat ik de nodige inspiratie op heb kunnen doen, en dus zeker ben van de keuzes die we hebben gemaakt. Want zo groot wordt het niet, in totaal 72 vierkante meter, maar die worden dan ook prachtig. Eerst gaan we er zelf wonen, voor ongeveer een half jaar, en dan gaan we het verhuren aan toeristen.

Intussen is Michael begonnen aan de kozijnen, deze komen met de shutters in de badkamer, de dubbele bij de regendouche, voor het ultieme buitengevoel :) en de enkele kleine boven het toilet, voor het ultieme....:)Zo, nu heb ik eindelijk het gevoel dat ik mijn blog werkelijk kan gaan starten, want hiervoor ben ik het tenslotte begonnen. Het vastleggen van de restauratie van onze droomplek, en een plek met zo veel geschiedenis.

                                              Groet Petra1 opmerking: