vrijdag 13 juli 2012

Dit is zóóó mooi!

In de stal was te zien aan het pleisterwerk, dat er vroeger 2 vensters hebben gezeten. Eén daarvan moest weer worden geopend om meer licht te krijgen. En de andere, tja daar komt het aanrecht voor, en een plank daarboven is ook wel handig. 

Gisteren is dus het pleisterwerk verwijderd en het venster geopend.....

Dat het er zo mooi compleet onder uit zou komen, dat had ik niet verwacht, ben gewoon in jubel stemming :)

Het pleisterwerk, de oude latei (OK, moet vervangen worden), zelfs delen van de oude verflaag, het is er gewoon nog:)

Zie je het voor je, ik, lekker zittend in de vensterbank, met een glaasje wijn, kijkend naar René die aan het koken is.... Ik wel :)

Over belangstelling tijdens de bouw hebben we ook niet te klagen. De geiten die eind van de dag altijd langs ons hek komen, kijken hun ogen uit.

Morgen wordt, als alles volgens plan verloopt de vloer voor de badkamer gestort. Van weekend houden zal dus niet zoveel komen, ik wil proberen vast de balken voor de badkamer te gaan schuren.

Wel nog even een paar foto's van de Flamboyant die bij ons badje staat, zo ontzettend mooi met vurige rode bloemen.

                             Fijn weekend Petra

4 opmerkingen:

 1. prachtig zeg ...en die kleur is nog mooi ook dat blauwe ...ziet het ook helemaal voor me zeg ...hahahah...stapje voor stapje word het wat echt genieten van de natuur om je heen zeg heel mooi die bloemen ....fijn weekend lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo lullig, maar weet je wat ik het allermooiste vind van deze foto's (en waar ik stikjaloers op ben vanuit een sober, regenachtig en koud Nederland)... Dat is die strakblauwe lucht!!!

  Maar ook de rest was zeker een plaatsje op je blog waard!

  Groetjes X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heb jij dat nou ook dat ontzag voor oude verf en hout. Toen ik mijn buiten deur aan het schuren was en de eerste laag weer tevoorschijn kwam moest ik denken aan die man (denk ik dan he) die hier in 1938 een kwast verf op had gezet. Dat zie ik nu ook bij jou ...door wie en wanneer is dat raam gemaakt?????.
  Maar idd die lucht hummmm ik ga geloof ik emigreren . Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen