vrijdag 2 november 2012

Resida Magazine

Nou, ik mag mij aansluiten in het rijtje Picasa meiden die met hun huis in een tijdschrift komen. Met dit verschil, dat het bij de meeste ging om de perfecte afwerking en de op de juiste manier gestylde hoekjes......Bij ons dus niet, bij ons wordt er de nadruk op gelegd dat er dringend het een en ander dient te gebeuren, maar ook dat we wonen in een prachtige omgeving, in een authentieke omgeving, en niet te vergeten in een huis met karakter.

Ik mag jullie nog geen foto's laten zien, want het is nog niet verschenen. Ik zal wel vast verklappen dat de keuken op de cover komt, met onze Freija op de voorgrond. En dat ik heb moeten praten als brugman, om mijn lelijke rode plastic afwasteil weggephotoshopt te krijgen.... en ook dat ik de foto van de badkamer met alle flesjes schots en scheef op de vensterbank niet echt geschikt vond. Om nog maar te zwijgen van een foto van het plonsbadje, met ernaast drie lege wijnflessen en de tuinslang over de rand.......

Tja, waarom heb je dat dan niet opgeruimd zou je denken? Gewoon, omdat ik het niet zie, die flessen getuigen van een super gezellig avond in bad. En afwassen moet nu eenmaal gebeuren, en zo'n ouderwetse emaille teil zal vast super staan, maar er sneuvelt wel sneller iets.

Oh ja, en dan was er ook nog een foto, je kent dat wel met zo'n lens dat iets breder lijkt als het is, ja, en daar stond ik op :(

Maar we zijn er uit, zondag wordt er een andere foto van mij gemaakt, samen met René, dus nog alle tijd om er iets aan te doen :) en twee van de drie wijnflessen en de tuinslang zijn ook weg, want je mag tenslotte wel zien dat er wordt geleefd.

Dit is de link van Resida:

http://www.resida-magazine.com/


Hugo de Klerk, is de uitgever en tevens de fotograaf, Marek Debicki heeft het artikel geschreven.

Zodra deze editie uit is, zal ik het op mijn blog plaatsen.

Iedereen een fijn weekend.

Groet Petra6 opmerkingen:

 1. Hihi, geweldig hoe je schrijft, ik hou er van.

  Groetjes Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Petra wat leuk. enja die rotlens he die maakt mij altijd zo dik. Maar nu heb ik er wat opgevonden Kijk alleen naar foto's van 5jaar geleden en roep dan JEE wat zie ik nog goed uit. hihi. En over je huis ... getver perfect is niet leuk. lig lekker in mijn warme bedje op mijn tel. Blogjes te lezen... blijf er voorlopig ig brrrr heb het koud.... dikke knuf van hier

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha een rood afwasteiltje zeg je... Over 10 dagen komt onze reportage in de WLS en op de preview zag ik dan weer een groen exemplaar onder het bed vandaan piepen bij zoonlief (die heeft veel last van z'n luchtwegen, dus als het hoesten te erg is, staat 'De Spuugbak' altijd in de buurt)... Die was ik ff vergeten op te ruimen en de fotografe zag 'm ook over het hoofd tijdens het fotograferen, dus ik ben heeeeel benieuwd of ie weggeshopt is;-)

  Ik ga je blog in de gaten houden (doe ik natuurlijk altijd al), want je hebt me nieuwsgierig gemaakt!

  Fijn weekend X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toevallig lees ik (als eindredacteur van Resida) net de tekst van Marek voor het artikel. Het leest alsof ik een 'live' een rondleiding krijg op jullie prachtige terrein! Ik kwam op dit blog terecht omdat ik me afvraag of we het woord landhuis (in combinatie met Siberie) met hoofdletter gebruiken of niet. Ik vind van wel...snel verder lezen..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Petra!
  Wat leuk je blog! Ik ga je volgen!!
  Spannend joh zo'n bijdrage van je huis in een woonblad. Zal vast heel gaaf worden. En ehh er mag best gezien worden dat er geleefd wordt hoor...toch?;-)
  Je had nog een vraagje over onze eettafel met de steigerbuizen.
  Die buizen heeft manlief gewoon via internet besteld. Als je belangstelling hebt zal ik hem vragen waar hij het precies besteld heeft.
  Liefs, Annelies

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Beste Petra,

  Ik ben bezig met een boek over bekende plekken op Curacao, de legendes en de verhalen. Het wordt uitgegeven door Nijgh&Van Ditmar. Ik zou graag bij je langskomen tijdens mijn eerst volgende bezoek aan Curacao. Mijn email is margriet.marbus@gmail.com.

  Hartelijks en hoop je snel te ontmoeten,

  Margriet

  BeantwoordenVerwijderen