woensdag 28 november 2012

Vragen beantwoorden

OK, Lynda, van http://unpetitmorceaudemoi.blogspot.com/ heeft mij gevraagd deze vragen te beantwoorden.

En aangezien ik een zéér gehoorzaam mens ben :), bij deze.


Koffie of thee? ’s Ochtends koffie, zo sterk mogelijk en geen melk of suiker. Daarna direct aan de thee, potten vol losse groene thee, dus echt de blaadjes. Thuis ook veel thee van citroengras, lekker, zowel warm als koud.

Mijn favoriete boek, ik heb niet echt een favoriet boek, ik lees zo ontzettend veel, en zo veel verschillende soorten. Thrillers, waargebeurde verhalen, detectives, chick-lits enz.

Gekke gewoonte? Genoeg, er werd hier zojuist gezegd dat ik een probleem zoek bij een oplossing, en dat mijn telefoonstem anders is dan mijn echte... daar laat ik het maar bij :)

Favoriete snoepgoed? Ik houd niet van zoet :( maar camembert met calvados, en hele droge knoertharde salami met een glas rode wijn....... zucht, meer hoef ik niet te zeggen.....

Ultieme “me-time” momentje? Alleen thuis, lezend of rondlummelen in de tuin, alleen op het strand met een boek, en af en toe afspoelen in zee.... ik weet er zoveel.

Favoriete website? Op dit moment Pinterest, met als gevolg dat mijn to do lijst voor de komende kerstvakantie steeds langer wordt :) wat een ideeën!

En omdat de hoofdrol in de Resida weer is ingenomen door die Streep (Freija), zet ik onze Spook maar eens in het zonnetje. De foto is gemaakt door Hugo de Klerk.

Groet Petra

2 opmerkingen:

 1. woehahahaahah een probleem bij een oplossing en dan ook nog twee stemmig.....:D....leuk om te weten ;)!!!

  Liefs
  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gut, er is ook niets veranderd he? Nog steeds zo'n nieuwsgierig mens die Lynda!
  En wat een leuk Spook heb je Petra.
  Heerlijk hoor, zo'n huis, en je beestjes. Geniet ervan. Ik ga je volgen. Zag dat Judith trouwens ook
  al zo'n mooi blog heeft. Wat zijn jullie professioneel geworden zeg, niet normaal. Wat was het trouwens gezellig altijd bij de Picasagirls.
  Had Lynda haar blog van het voorjaar al gevonden, maar nu ook toegevoegd aan mijn blogrol.
  Nou, ik ga nog even van je foto's genieten hoor. Heel veel succes met de verbouwing!
  Groetjes, Narda

  BeantwoordenVerwijderen