donderdag 26 maart 2015

Bijna een jaar geleden dat ik heb geschreven. In dat jaar is er best veel gebeurd. Zo zijn alle tekeningen klaar, hebben we toestemming om het oude dak van voor 1910 terug te plaatsen, en zijn er een aantal aannemers die het bestek in ontvangst hebben genomen en wachten wij op de offertes.

De voormalige stal is beter afgewerkt, er is een klein zwembadje bij gekomen en de gasten die er beurtelings in verblijven zijn vol lof. Tijd dus voor uitbreiding,

Binnen een paar maanden komt er de loft (een voormalig magasina) bij en het koetshuis.

De loft mag zich met een afmeting van ongeveer 25 meter bij 6 meter en 7 meter hoogte met recht een loft noemen. Het koetshuis is een stuk kleiner en lager 16 meter bij 4 meter, maar zal zeker niet minder gezellig worden.

Maar eerst moet er veel worden gedaan. In de loft moet er een nieuwe keuken en een nieuwe badkamer komen. De slaapkamer op de vide moet worden opgeknapt, maar de basis is goed.

Het koetshuis is meer werk. dak, vloer, keuken, badkamer vernieuwen en openslaande deuren plaatsen naar de tuin.

Deze tuin moet ook nog flink onder handen worden genomen, eerst maar eens beginnen met snoeien, en kijken wat er dan weer mooi uit gaat lopen.

Kortom, wij hebben er zin in.

Groet Petra

2 opmerkingen:

  1. Wat wonen jullie toch paradijselijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. nah, ik heb van de week nog aan je gedacht.....hoe het toch met de verbouwing zou zijn! Et voilá, daar ben je weer...fijn!

    BeantwoordenVerwijderen