dinsdag 16 juni 2015

De aftrap van de de Loft

Afgelopen zaterdag hebben we een begin gemaakt met de Loft. De deuren opengezet, een frisse wind erdoor, en gaan met die banaan.

René is begonnen met eerst maar eens een doorgang te maken in de tuin, dan is het tenslotte ook makkelijker om de spullen die van Hugh zijn over te brengen naar het koetshuis. Waar dat straks naar toe gaat is van latere zorg. Eerst maar eens de loft.

 

Toen dat eenmaal gedaan was, zijn we naar binnen gegaan en hebben van de vide de vloerbedekking verwijderd. Een mooie houten vloer kwam eronder vandaan. De rest van de meubels nog naar beneden, dan kan daar geschilderd worden.

 

Daarna geveegd, tafel en stoelen neergezet en heerlijk een glas champagne gedronken op het nieuwe project.

 
 
 
 
En ondertussen besproken hoe de badkamer en de keuken aan te pakken. Deze moeten volledig worden gesloopt en opnieuw worden opgebouwd.
 
Zondag begon de dag iets minder. In de hoek van de loft was een soort van circustent op een podium, en die moest eruit....En toen bleek dat de vloer onder de circustent niet was afgevlakt, dus hier nog gewoon de rotsvloer.
 
 
 
 

Dat was even schrikken. Maar vooruit geen verbouwing zonder tegenslag, dus donderdag komt er een bedrijf kijken wat dit soort werkzaamheden verricht.

Kunnen wij samen mooi verder discussiëren over de inrichting van de keuken en de badkamer.

Groet Petra
 

3 opmerkingen:

 1. Ik hoop dat het mee gaat vallen die vloer. Hier gelukkig wel De vloeren man kwam vanmorgen ennnnn niks vloer eruit Egaline er over en gaan. Hoop dat er voor jullie ook een oplossing komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. "soort van circustent" is misschien nog de beste omschrijving voor wat er dààr stond...
  Hoop met jullie voor een mooie én vlot haalbare oplossing voor de vloer.
  Verder is dat wel een prachtige lokatie toch... zaten jullie daar fijn te kletsen met dat sfeerlichtje ... Daar zit muziek in
  ❀ ♫ ❤ ¸ ¸. • * ¨

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen